Finesse

Uw administratie tot in de puntjes verzorgd

Finesse
Stelmaker 24
9502 KA Stadskanaal
Tel. 0599 655 329

Diensten Particulier

Onderstaande diensten voert Finesse graag voor haar particuliere klanten  uit. Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen of bent u benieuwd wat Finesse voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een offerte op maat.

Toeslagen

Finesse verzorgt voor u ook het invullen van de aanvragen en/of wijzigingen met betrekking tot de zorg-, huur-, kinderopvangtoeslag en het kindgebonden budget.

Aangifte inkomstenbelasting

Heeft u van de belastingdienst een brief ontvangen waarin staat dat u een aangifte inkomstenbelasting moet doen? Dat kan Finesse voor u verzorgen. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de voor u geldende belastingregels en –voordelen.

Orde op zaken

Stapelen de rekeningen zich op, weet u niet welke factuur u eerst moet betalen en verliest u het overzicht? Kortom, heeft u er moeite mee om uw financiële administratie op orde te krijgen en/of te houden? Dan is het tijd om actie te ondernemen! 
 
Finesse staat u terzijde door alle papieren overzichtelijk in een map te ordenen. Zo ontstaat een overzicht van de financiële situatie. Vervolgens kijken we met u naar besparingsmogelijkheden en creëren we, waar noodzakelijk, een eventuele aanpak voor schulden en schuldeisers.
Schroom niet om contact met ons op te nemen, uw situatie is niet uniek. Finesse biedt u in plaats van de schuldhulpverlening of schuldsanering graag een andere aanpak.